Vleespakketten met vers rundvlees of varkensvlees, kip of lam

Onze specialiteit is rundvlees, maar wij verkopen ook varkensvleeskippenvlees en lamsvlees. Speciaal voor liefhebbers van ons vlees stellen we vleespakketten samen die u vooraf kunt bestellen. Een vleespakket weegt ongeveer 5 kg en bestaat standaard uit braad, bak- en suddervlees, gehakt, hamburgers of worstjes, tartaar, roerbakvlees, biefstuk, een soeppakket en entrecote.

Extra vacumeren voor in de diepvries

Vleespakketten bestellen kunt u het beste doen via het bestelformulier. Als u speciale wensen heeft of als u aan 5 kilo niet voldoende heeft, meld dit dan op het formulier. Handig om te weten: wij kunnen het vlees voor vacumeren zodat u het langer kunt bewaren in de koelkast of diepvriezer. Hiervoor berekenen we een kleine vergoeding.

Wilt u liever een mooi stukje vlees dat niet in het standaard vlees pakket zit, dan kunt u dat gewoon bij ons bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diamanthaas, bavette, cote de boeuf of een goed stuk sucade.  Op de Rundvlees-pagina leest u welke soorten rundvlees wij nog meer in ons assortiment hebben.

Koop een deel van de koe

Onder het motto Koop een deel van de koe stellen we pakketten van rundvlees samen. De rundvleespakketten zijn periodiek beschikbaar. Zodra er een koe geslacht gaat worden, komt het rundvlees dezelfde dag nog in het assortiment. Hieronder vindt u de datum wanneer er weer vers rundvlees in de winkel is. Als u wilt weten hoe u moet bestellen, klik dan op de datum in de groene balk.

Verkoop vers rundvlees van onze Biltse Blauwe Koe:

Vrijdag 21 juni en Zaterdag 22 juni 2024

(nu volop voorraad verkoop vanuit de vriezer)