Wij hebben vers varkensvlees op:

13-14-15 juni 2024

Kom langs in de winkel voor de actuele voorraad.

Ga naar het online bestelformulier

Speciaal en exclusief Varkensvlees

Het varkensvlees dat wij aanbieden in onze Landwinkel is heel speciaal en exclusief verkrijgbaar. Elk jaar kopen we namelijk vier varkens bij een biologisch opfokbedrijf. Twee varkens in de zomer en twee in de winter. In de zomer groeien de varkens heerlijk buiten bij ons op. En ook ‘s winters leven de varkens als God in Frankrijk. Zo hebben ze een ruim en warm stroohok om in te liggen en buiten kunnen ze lekker wroeten, spelen en bewegen. Aanvullend komen de varkens van collega boerderijen/zorgboerderijen uit de buurt. We werken met diverse rassen. We selecteren de varkens door te kijken naar de bedrijven, hoe ze omgaan met de dieren, wat voor voer krijgen ze en lopen de dieren ook buiten.

Onze varkens krijgen, naast het normale voer, heerlijke restjes uit eigen tuin en keuken. Ieder half jaar worden de opgegroeide varkens door onze eigen, kleinschalige huisslachter geslacht. We krijgen het varkensvlees in porties terug en dat vriezen we meteen in.

Varken kopen

Door het kleinschalig houden van varkens is ons varkensvlees exclusief en dus beperkt verkrijgbaar. We bieden het vlees aan in varkensvlees pakketten. Het is ook mogelijk om het varkensvlees in losse porties uit de diepvries te kopen. Via het online bestelformulier kunt u de vleespakketten bestellen. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van varkensvlees raden wij u aan uw bestelling op tijd door te geven. En ja, helaas komt het wel eens voor dat we vanwege de kleinschaligheid onze klanten moeten teleurstellen.

Wat hebben wij aan varkensvlees in ons assortiment? De prijzen zijn per kilo:

Hamlappen €15,50 Procureur  €17.50 Spek(lappen)€17,50
Lendekarbonade €15,50 Ribkarbonade €15,50 Schouderkarbonade €16,50
Schnitzel € 17,50 Worst € 14.50 Nasivlees €13,50
Half-om-half gehakt €12,50 Varkensrollade €15.95 Filetlapjes €17.50
Belgische Blauwe
Belgische Blauwe