Download speciale kerstbestellijst 2020

Kerstbestellijst 2020

Voor het bestellen van kerstspecialiteiten, zoals eend, bok, gans, duif en verschillende soorten wild als edelhert, konijn en haas. Tevens heerlijke kersttaarten, kerstbrood en natuurlijk de traditionele kerstkalkoen of andere biologisch vlees. En nog veel meer!!!

Download de speciale kerstbestellijst en print het uit. Vul de lijst in en lever het bij ons in. Of fotografeer de lijst, vul het in en mail het als bijlage naar landwinkel@dehooierij.nl. U kunt natuurlijk ook bestellen via ons online bestelformulier (via het omschrijvingenvak).

Ons rundvlees kunt u op “normale” wijze bestellen, via het online bestelformulier, zie hieronder.

Alle kerstbestellingen graag doorgeven tot en met zaterdag 12 december 2020.

Wij wensen u al vast een fijne kerst !

Download speciale kerstbestellijst 2020

Landwinkel De Hooierij verkoopt weer vers rundvlees van eigen Biltse Blauwe koe:

vrijdag 4 december na 12.00 uur en zaterdag 5 december 2020

Daarna vriezen we het vlees in en verkopen we het vanuit de vriezer. Er is dus altijd rundvlees op voorraad in de vriezer van de Landwinkel.

Ga naar het online bestelformulier

Hoe bestel ik rundvlees?

Via de nieuwsbrief mailen wij u als de volgende koe naar de slacht gaat. Onze koeien laten we slachten door onze eigen kleinschalige huisslachter. Boer Dirk-Jan brengt zelf de koe naar de slachter dus er is geen massa transport. Daar wordt er gegarandeerd rustig omgegaan met de beesten en we weten zeker dat we het vlees van onze eigen koe weer terugkrijgen voor de verkoop.

Als het rundvlees terugkomt op de boerderij verpakken we het vlees in de poties die u besteld heeft. Al het vlees is puur, dus zonder chemische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Het vlees van de Belgische Blauwe koe is van uitstekende kwaliteit; mager, mals en sappig. Dat heeft het vlees te danken aan de fijne spiervezels.

Het vlees is exclusief te koop bij Landwinkel de Hooierij. Gedurende 2 dagen verkoopt boerin Martine het vlees vers en wat er zaterdagavond “over” is vriezen we in. Zo behoudt het vlees optimale smaak en kwaliteit. Er is dus altijd een voorraad ter verkoop in de winkel.

Bekijk onderaan deze pagina het vleesassortiment en de prijzen van onze Biltse Blauwen of download het via deze knop.

Download ons vleesassortiment en prijslijst

Het vlees wordt ook verkocht in pakketten. Een pakket weegt minimaal 5 kg en de inhoud is in verhouding tot het rund. De pakketten zijn niet standaard van gewicht en inhoud omdat het handmatig wordt verwerkt. We verpakken het vlees in porties die u goed kunt gebruiken en daarna wordt het direct diep ingevroren.