Voor liefhebbers van natuurlijke, eerlijke en smaakvolle producten

Wordt u vrolijk van natuurlijke (seizoens-) streekproducten rechtstreeks van het land of van dat verse (biologische) stukje vlees van eigen erf? Dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in Landwinkel De Hooierij. In onze nieuwe winkel (voorheen in de hooiberg, naast de nieuwe winkel) kunt u terecht voor een flink assortiment aan natuurlijke, verse, eerlijke en smaakvolle producten.

Vernieuwde Hooierij Entree

Ons assortiment varieert van vers vlees van eigen erf, groente van het eigen platteland en zuivel en kaas van een collega Landwinkel uit de omgeving. En niet te vergeten vers fruit en versgeperste sapjes van de lokale fruitteler. Dagelijks selecteren wij een keur aan organische producten, bij voorkeur allemaal op duurzame wijze geproduceerd. Eigenlijk hebben wij dagelijks de complete groente- en fruitmarkt fris en fruitig voor u klaar staan. Kom maar kijken en sfeer proeven!

Nauwe samenwerking met agrarische ondernemers uit de buurt

Landwinkel De Hooierij is onder meer gespecialiseerd in rundvlees van onze Biltse Blauwe koeien. Afhankelijk van het seizoen hebben we varkensvlees van eigen erf en lamsvlees. Voor flink wat andere versproducten werken we nauw samen met diverse (agrarische) ondernemers uit de streek.

Hieronder een filmpje met een impressie van de opening van onze nieuwe winkel en onze boerderij…

De Hooierij
De Hooierij
De Hooierij
De Hooierij

Bereikbaarheid van de landwinkel

Landwinkel De Hooierij is de Landwinkel van de omgeving De Bilt / Bilthoven, Utrecht, Zeist en aanliggende dorpen. De landwinkel is gevestigd in een verbouwde hooiberg op het erf van boerderij Nieuw Bureveld.
De boerderijwinkel op het platteland van De Bilt is makkelijk bereikbaar via de verbindingsweg tussen de A28 (afslag De Bilt) en De Bilt (in het verlengde van de Soestdijkseweg).

Bij Landwinkel De Hooierij kunt u pinnen!