Kerstpakketten van de boerderij: lekker, orgineel en gezond

Soms wil je laten weten dat je iemand écht op prijs stelt. Die collega die het hele jaar zo hard gewerkt heeft. Of die zakenrelatie waar zulke mooie resultaten mee bereikt zijn. Op zo’n moment is een dertien-in-een-dozijn gift misschien niet genoeg. Wat je wilt is jouw waardering uiten op een persoonlijke manier.

Op zo’n moment kies je voor een echt Boer-Gondisch cadeau. Een smakelijk cadeau- of kerstpakket van Landwinkel De Hooierij is namelijk meer dan gewoon een geschenk. Het is een ultiem persoonlijk genietmomentje voor je collega’s of zakenrelaties.

Als je een pakket van De Hooierij geeft ben je niet alleen verzekerd van loeiend lekkere producten. Je steunt ook lokale ondernemers die uitsluitend streekproducten leveren. Met onze pakketten leveren wij (h)eerlijke en milieuvriendelijke producten die goed zijn voor hongerige magen én maatschappelijk betrokken harten.

Bij Landwinkel De Hooierij heb je alle keuze. Wij hebben kant-en-klare pakketten voor verschillende soorten lekkerbekken: Bourgondiërs, Kaasmeisjes, Fijnproevers en Lekkerdingen. Met deze pakketten kun je gegarandeerd genieten met beide klompen op de grond.

Hier onder vindt u een inspiratie aan pakketten. Door de prijsstijgingen van de afgelopen periode kunnen de prijzen van de pakketten op de afbeeldingen afwijken van de huidige prijzen. Het is daarom belangrijk dat u van te voren een offerte aanvraagt.

Download de brochure met alles over de 11 delicatessenboxen

11 unieke delicatessenboxen

In samenwerking met de Landwinkelcoöperatie bieden wij dit jaar ook 11 unieke delicatessenboxen. Onze delicatessen boxen herken je aan de bijzondere & smaakvolle producten en zijn mooi verpakt in een vensterbox met leuke namen als boerin Agnes of boer Klaas. Verkrijgbaar in M -L – XL in verschillende prijsklassen. Bekijk onderaan deze pagina het assortiment en prijzen of download de brochure.

Of wil je een meer gepersonaliseerd pakket? Kom dan langs voor een proeverij en stel zelf je cadeau- of kerstpakket samen of maak een afspraak met Martine. Jij kent de ontvanger(s) van het pakket tenslotte het beste. Laat je originaliteit zien, loop door de winkel en kies een pakket geheel op maat. Zo ben je verzekerd van een geschenk met een persoonlijk tintje.

Inspireer jezelf en je collega’s met een (h)eerlijk pakket van De Hooierij!