Verkoop vers rundvlees van onze Biltse Blauwe Koe:

Vrijdag 24 Mei en Zaterdag 25 Mei 2024

(nu volop voorraad verkoop vanuit de vriezer)

Onze Brandrode runderen zijn diep donkerrood of roodbruin van kleur met een witte aftekeningen, vanwege deze geblakerde kleur is de naam “Brandrood” ontstaan. Ze hebben meestal 4 witte voeten en een wit “kolletje” op de kop. De koeien en de stieren hebben horens.

Onze Brandrode runderen zijn middelgroot, ze zijn sterk en sober. We hebben een eigen stier die voor het nageslacht moet zorgen. De dieren zijn vruchtbaar, kalveren natuurlijk en zelfstandig en bezitten goede moedereigenschappen. Op landgoed Sandwijck in De Bilt houden wij onze Brandrode runderen en zogen zij hun eigen kalveren. Wandel rustig eens een rondje op landgoed Sandwijck en bezoek onze koeien.

Als u van lekker vlees houdt, de natuur van De Bilt een warm hart toedraagt en onze runderen een waardig leven gunt, dan is ons Brandrode vlees vast iets voor u.

Waarom vlees van onze Brandrode koeien?

Weet wat je eet, wij staan 100% garant voor herkomst, dierwelzijn. behoud van het ras en milieuvriendelijkheid. Slow Food Nederland heeft het Brandrode rund opgenomen in de Ark van de Smaak. Het Brandrode rund is het tweede Nederlandse runderras met een Slow Food erkenning.