Kom beleven, proeven en genieten op de boer-gondische markt in en rondom landwinkel De Hooierij

Dit jaar (2019) hebben we vanwege omstandigheden besloten om de boer-gondische markt niet te houden

Op zaterdag 27 oktober 2018 vond er een boer-gondische markt plaats op het erf van boerderij Nieuw Bureveld en Landwinkel De Hooierij aan de Universiteitsweg 1 in De Bilt. Een gezellige markt met diverse kramen strekt zich uit over het erf van de boerderij. De boerderijwinkel met vlees, biologische en streekgebonden producten is de hele dag open. Kinderen kunnen zich vermaken op de boerderij, bij het springkussen en met een leuke speurtocht. Het boerderijterras voorziet iedere bezoeker met lekkere trek van een hapje en drankje.

Parkeren en toegang tot de markt is gratis. Echter, de parkeerruimte is beperkt (aan de overkant van de boerderij of bij Tuincentrum Ranzijn) dus we adviseren u om met de fiets te komen of het openbaar vervoer.

De boer-gondische markt is een bijzonder evenement. De maanden voorafgaand aan de markt wordt alles in het werk gesteld om er een mooi feest van te maken. U vindt er een divers aanbod aan kramen met bijvoorbeeld heerlijke biologische olijfolie en Hollandse wilde ganzenvlees, een kraam met jam en chutney, heerlijk taarten, boerenkaas en brood van de Veldkeuken. Verder kunt u genieten bij het kampvuur op het boerderijterras van koffie met gebak, onze smaakvolle Biltse hamburgers, pannenkoeken direct van het kampvuur of een heerlijk drankje.

Kom een kijkje nemen in de diervriendelijk potstal, in de groentetuin en bekijk onze samenwerking met landgoed Sandwijck en de brandrode runderen.  De familie Wismeijer-Stelling nodigt u graag uit om op 27 oktober samen met uw gezin te komen genieten van deze prachtige plek en alles wat de boerderij te bieden heeft. Wij beloven een sfeervolle, informatieve en gezellige dag!

Houdt onze website en Facebook-pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws over de boer-gondische markt en de gebeurtenissen op de boerderij.