Stel je voor, vanavond eet je buiten tussen de koeien. Je zit aan een lange feestelijk gedekte tafel met uitzicht op een bloeiende moestuin. Om je heen zitten 25 mensen lachend te wachten op wat er gaat gebeuren.
Verderop lopen koeien te grazen. De avondzon schijnt op je wangen en er komt iemand met drinken en een dienblad met amuses. Je kent niet al je tafelgenoten, maar je geniet van elkaars gezelschap.
Er volgen 4 gangen met oogstrelend opgemaakte borden en volle smaken. De kok staat voor u te koken en verwerkt in iedere gang het vlees van de eigen boerderij, de groenten uit de moestuin en de ingrediënten uit de landwinkel.
De boer geeft een rondleiding over het bedrijf en vertelt vol passie over zijn werk.
Bij de ondergaande zon, met kaarslicht en een vuurkorf proosten we op de geslaagde avond.
Je zucht, deze avond is veel te snel voorbij.

Aanmeldformulier Aanschuiftafel

Laat u verrassen en schuif aan de tafel aan voor deze smaaksensatie

We organiseren in 2024 weer een boer-gondische aanschuiftafel op het erf van de eigen boerderij tussen de koeien met een prachtig uitzicht op de moestuin.

  • Vrijdag 12 juli (nog enige plekken)en zaterdag 13 juli 2024 (deze tafel is vol!)

    Smeuïge kooltjes, mooi vuur, heerlijk vlees van onze eigen Biltse Blauwe koe en groenten uit de moestuin. De lekkerste gerechten bereid op de BBQ.
    De kok van deze avond is Xander van Mourik van de Braaibroeders.

  • Donderdag 5 september en vrijdag 6 september 2024

    De mooiste verrassende gerechten met de lekkerste verse groenten. Mooie smaakcombinaties op prachtig opgemaakte borden. Een lust voor het oog en voor de smaakpapillen.
    De kok van deze avond is Marjan Allewelt van Amuse Kookt.

De prijs voor deelname aan deze aanschuiftafel is 59.95 euro per persoon.

Daarvoor krijgt u een amuse, een 4 gangen maaltijd met koffie/thee als afsluiting. Tussendoor is er een rondleiding over de boerderij en de moestuin. We starten de avond om 18.00 uur met een aperitief en rond 22.00 uur sluiten we de tafel af.

Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze unieke activiteit, meldt u zich dan aan bij landwinkel De Hooierij (landwinkel@dehooierij.nl).

Aanmeldformulier Aanschuiftafel