Stel je voor, vanavond eet je buiten tussen de koeien. Je zit aan een lange feestelijk gedekte tafel met uitzicht op een bloeiende moestuin. Om je heen zitten 25 mensen lachend te wachten op wat er gaat gebeuren.
Verderop lopen koeien te grazen. De avondzon schijnt op je wangen en er komt iemand met drinken en een dienblad met amuses. Je kent niet al je tafelgenoten, maar je geniet van elkaars gezelschap.
Er volgen 4 gangen met oogstrelend opgemaakte borden en volle smaken. De kok staat voor u te koken en verwerkt in iedere gang het vlees van de eigen boerderij, de groenten uit de moestuin en de ingrediënten uit de landwinkel.
De boer geeft een rondleiding over het bedrijf en vertelt vol passie over zijn werk.
Bij de ondergaande zon, met kaarslicht en een vuurkorf proosten we op de geslaagde avond.
Je zucht, deze avond is veel te snel voorbij.

Laat u verrassen en schuif aan de tafel aan voor deze smaaksensatie

We organiseren deze aanschuiftafel op het erf van de eigen boerderij tussen de koeien met een prachtig uitzicht op de moestuin. De prijs voor deelname aan deze aanschuiftafel is 59.95 euro per persoon. Daarvoor krijgt u een amuse, een 4 gangen maaltijd met koffie/thee als afsluiting. Tussendoor is er een rondleiding over de boerderij en de moestuin. We starten de avond om 18.00 uur met een aperitief en rond 22.00 uur sluiten we de tafel af.

Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze unieke activiteit, meldt u zich dan aan bij landwinkel De Hooierij (landwinkel@dehooierij.nl).

Datum 2022

Voorzichtig durf ik deze 4 momenten op de website te zetten en weer een planning voor een Boer-Gondische aanschuiftafel te maken onder voorbehoud:

Vrijdag 24 juni 2022 om 18.00 uur

Boerin Martine is de gastvrouw en Marjan Allewelt van Amuse Kookt is de kok deze avond met als thema “eten van de boerderij”.

Zaterdag 25 juni 2022 om 18.00 uur

Boerin Martine is de gastvrouw en Marjan Allewelt van Amuse Kookt is de kok deze avond met als thema “eten van de boerderij”.

Vrijdag 2 september 2022 om 18.00 uur

Boerin Martine is de gastvrouw en Daniël Lansbergen van restaurant Venster is de kok deze avond met als thema “rivierkreeftjes Boil”.

Zaterdag 3 september 2022 om 18 uur

Boerin Martine is de gastvrouw en Marjan Allewelt van Amuse Kookt is de kok deze avond met als thema “zonder vlees”.