Wij vinden het belangrijk om een duurzaam boerenbedrijf te zijn. Dat wil zeggen dat we het belangrijk vinden dat de dieren het goed hebben, dat we gezonde producten maken, milieuvriendelijk produceren en er aandacht is voor natuur en landschap. Dit kunnen we natuurlijk alleen doen als we ook een inkomen hebben, zodat ons bedrijf in de toekomst blijft bestaan.
Je kunt ons daarbij helpen. En wel op een manier die voor jou of jullie familiegroep of klas heel erg leuk is. Je kunt namelijk een koe adopteren!

Wat krijg je er voor terug?

Adopteren van een koe of kalfje is leuk en leerzaam voor jou en / of voor je (klein-)kind. Twee keer per jaar nodigen wij je uit om je koe een bezoekje te brengen, vragen te stellen, foto’s te maken en producten te kopen. Je maakt niet alleen kennis met het leven van de koe, maar ook met allerlei kanten van het reilen en zeilen op de boerderij. Je maakt kennis met de andere adoptievrienden, beleeft de boerderij en natuurlijk volg je zo de ontwikkeling van je eigen adoptiekoe. Adopteer een koe is een onderdeel van Stichting koevoet. Van Stichting Koevoet krijg je 3 x jaar een nieuwsbrief: De Koevoet.

Adoptie-koe/kalf

Voor € 50,– per jaar adopteer je al een koe/kalf. Als schoolklas, bedrijf, vriendenclub of alleen met je gezin begin je met het invullen van de adoptieovereenkomst. Mocht je een adoptiekoe cadeau willen geven, dan kun je dat op de adoptieovereenkomst aangeven.

Kijk voor meer informatie op www.adopteereenkoe.nl

Belgische Blauwe
Belgische Blauwe
Belgische Blauwe