Hoera!! We organiseren dit najaar weer de

Tweedehands kinderkledingmarkt De Bilt op:

Zaterdag 1 oktober 2022

De Biltse KKM

We starten om 10.00 uur en om 13.00 uur ruimen we alles weer op.

Onze tweedehands kinderkledingmarkt, op het erf van boerderij Nieuw Bureveld en landwinkel De Hooierij, wordt georganiseerd sinds 2006 en is inmiddels een begrip in De Bilt en omstreken. Sinds een paar jaar is de Biltse KKM een samenwerking tussen Cindy Pisa van GewoonPisa (de tweedehands kleding winkel op de Nieuwstraat 90A in De Bilt) en Martine Wismeijer van de Landwinkel De Hooierij ( boerin hier op de boerderij). In het voorjaar en najaar organiseren wij een kinderkledingmarkt.

Heeft u zelf op zolder kinderkleding en speelgoed wat u niet meer gebruikt? Huur een plaatsje op deze markt en verkoop zelf uw spullen. Informeer naar de mogelijkheden en stuur een mail naar landwinkel@dehooierij.nl.

U bent natuurlijk ook van harte welkom als bezoeker. Kom gezellig met vriendinnen en shop de najaars kleding van u kind bij elkaar bij de vele kramen met aanbod kinderkleding.

Parkeren en toegang tot de markt is gratis. Echter, de parkeerruimte is beperkt (aan de overkant van de boerderij of bij Tuincentrum Ranzijn) dus we adviseren u om met de fiets te komen of het openbaar vervoer.

Kinderkledingmarkt op De Hooierij
Kinderkledingmarkt op De Hooierij