Beste allemaal,

Het is jullie niet ontgaan dat alle evenementen in 2020 zijn geannuleerd vanwege het Corona virus.

Hier valt ook onze Kinder Kleding Markt van zaterdag 28 maart en 3 oktober onder. We hebben besloten om het niet door te laten gaan. Ook in het voorjaar van 2021 gaat het nog niet lukken om evenementen te organiseren.

Tweedehands kinderkledingmarkt De Bilt op:

??????

We starten om 10.00 uur en om 13.00 uur ruimen we alles weer op.

Onze tweedehands kinderkledingmarkt, op het erf van boerderij Nieuw Bureveld en landwinkel De Hooierij, wordt georganiseerd sinds 2006 en is inmiddels een begrip in De Bilt en omstreken. Elk voorjaar en najaar organiseren wij een kinderkledingmarkt.

Heeft u zelf op zolder kinderkleding en speelgoed wat u niet meer gebruikt? Huur een plaatsje op deze markt en verkoop zelf uw spullen. Informeer naar de mogelijkheden en stuur een mail naar landwinkel@dehooierij.nl.

Voor de aanstaande kinderkledingmarkt zijn alle plekken al vergeven, u bent van harte welkom als bezoeker.

Naar dit mailadres kunt uw ook emailadres opsturen met het verzoek om geïnformeerd te worden over de volgende kinderkledingmarkt op ons erf.

Parkeren en toegang tot de markt is gratis. Echter, de parkeerruimte is beperkt (aan de overkant van de boerderij of bij Tuincentrum Ranzijn) dus we adviseren u om met de fiets te komen of het openbaar vervoer.