De allerleukste Tweedehands KinderKledingMarkt van De Bilt & omstreken :

Was op zaterdag 6 April 2024. In het najaar is de volgende editie.

Start 10.00 en einde 13.00 uur

Landwinkel De Hooierij, Universiteitsweg 1, De Bilt

Kom het liefst op de fiets of parkeer je auto bij Tuincentrum Ranzijn.

Zien we je op zaterdag 6 April? Biltse KKM groet Martine & Cindy.

De Biltse tweedehands KinderKledingMarkt is al jaren een lokale samenwerking tussen Landwinkel de Hooierij & Gewoon Pisa

We starten om 10.00 uur en om 13.00 uur ruimen we alles weer op.

De Biltse tweedehands kinderkledingmarkt, op het erf van boerderij Nieuw Bureveld en landwinkel De Hooierij, wordt georganiseerd sinds 2006 en is inmiddels een begrip in De Bilt en omstreken. Sinds een paar jaar is de Biltse KKM een samenwerking tussen Cindy Pisa van GewoonPisa (de tweedehands kleding winkel op de Nieuwstraat 90A in De Bilt) en Martine Wismeijer van de Landwinkel De Hooierij ( boerin hier op de boerderij). In het voorjaar en najaar organiseren wij een kinderkledingmarkt.

Heeft u zelf op zolder kinderkleding en speelgoed wat u niet meer gebruikt? Huur een plaatsje op deze markt en verkoop zelf uw spullen. Informeer naar de mogelijkheden en stuur een mail naar landwinkel@dehooierij.nl.

U bent natuurlijk ook van harte welkom als bezoeker. Kom gezellig met vriendinnen en shop op een duurzame manier de kleding van u kind bij elkaar bij de vele kramen met aanbod kinderkleding.

Parkeren en toegang tot de markt is gratis. Echter, de parkeerruimte is beperkt (aan de overkant van de boerderij of bij Tuincentrum Ranzijn) dus we adviseren u om met de fiets te komen of het openbaar vervoer.

Kinderkledingmarkt op De Hooierij
Kinderkledingmarkt op De Hooierij