Ontdek de Biltse smaken met een Biltsheerlijk Fietsroute!

/Ontdek de Biltse smaken met een Biltsheerlijk Fietsroute!

Ontdek de Biltse smaken met een Biltsheerlijk Fietsroute!

2018-10-04T17:04:58+00:002 juni 2018|Activiteiten, Nieuws|

Vanaf zaterdag 2 juni 2018 kun je lekker op je fiets langs lokale voedselproducenten in de Bilt

Biltsheerlijk heeft vier fietsroutes ontwikkeld die je eenvoudig kunt downloaden en printen op een A4 of volgen met behulp van de IZI travel app. Ze brengen je naar  (biologische) zuivel, vers geoogste groenten, kruiden, prachtig vlees en zoete honing.

De vier routes doorkruisen een variatie aan landschappen met open weiden, watergebieden of beschutte bossen. Ze zijn beschikbaar voor jong & oud, in lengte variërend van 8 tot 18 km met diverse stop- en rustpunten. De routes  zijn door verbindingspaden eventueel ook te  koppelen. Trek er een dag op uit en vul je  fietstas met lokaal geproduceerde lekkernijen.

Openingstijden

De routes zijn elke dag te fietsen

Uiteraard ligt Landwinkel De Hooierij ook op de route, wij zijn van woensdag t/m zaterdag geopend, check hier onze openingstijden.

Openingstijden
Download de routebeschrijving van Fiets Biltsheerlijk in PDF

Zaterdag 2 juni 2018 was iedereen er klaar voor. Wethouder Madeleine Bakker (wethouder onderwijs, jeugdbeleid en kinderopvang, recreatie en toerisme, sport) heeft de fietsroutes officieel geopend bij boerderij De Bonte Parels in Westbroek.

De meeste bedrijven zijn op zaterdag geopend, maar om echt zeker te weten of je ‘even binnen mag kijken’ kun je het beste op de website van de desbetreffende producent kijken voor de openingstijden.

Wij wensen iedereen heel veel fietsplezier!