Boer-Gondische aanschuiftafel

/Boer-Gondische aanschuiftafel
Boer-Gondische aanschuiftafel2020-01-31T17:17:00+00:00

Stel je voor, vanavond eet je buiten tussen de koeien. Je zit aan een lange feestelijk gedekte tafel met uitzicht op een bloeiende moestuin. Om je heen zitten 25 mensen lachend te wachten op wat er gaat gebeuren.
Verderop lopen koeien te grazen. De avondzon schijnt op je wangen en er komt iemand met drinken en een dienblad met amuses. Je kent niet al je tafelgenoten, maar je geniet van elkaars gezelschap.
Er volgen 4 gangen met oogstrelend opgemaakte borden en volle smaken. De kok staat voor u te koken en verwerkt in iedere gang het vlees van de eigen boerderij, de groenten uit de moestuin en de ingrediënten uit de landwinkel.
De boer geeft een rondleiding over het bedrijf en vertelt vol passie over zijn werk.
Bij de ondergaande zon, met kaarslicht en een vuurkorf proosten we op de geslaagde avond.
Je zucht, deze avond is veel te snel voorbij.

Aanschuiftafel 2020

Ook in 2020 gaan wij weer aanschuiftafels organiseren, maar de datums zijn nog niet vastgesteld. Zodra daar meer over bekend is, wordt dit op deze pagina gepubliceerd. Wil je op de hoogte gehouden worden, geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

Laat u verrassen en schuif aan de tafel aan voor deze smaaksensatie

We organiseren deze aanschuiftafel op het erf van de eigen boerderij tussen de koeien met een prachtig uitzicht op de moestuin. De prijs voor deelname aan deze aanschuiftafel is 50 euro per persoon. Daarvoor krijgt u een amuse, een 4 gangen maaltijd met bij iedere gang een drankje en koffie/thee als afsluiting. Tussendoor is er een rondleiding over de boerderij en de moestuin. We starten de avond om 18.00 uur met een aperatief en rond 22.00 uur sluiten we de tafel af.

Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze unieke activiteit, meldt u zich dan aan bij landwinkel De Hooierij (landwinkel@dehooierij.nl).

Datums 2019

Vrijdag 5 juli om 18.00 uur

De boerin is de gastvrouw van de avond, kok Laura Sabor (www.laurasabor.nl) verzorgt deze avond qua eten.

Zaterdag 6 juli om 18.00 uur

De boerin is de gastvrouw van de avond, kok Laura Sabor (www.laurasabor.nl)  verzorgt deze avond qua eten.

Vrijdag 6 september om 18.00 uur

Boerin Martine is de gastvrouw en kok Marjan Allewelt van Amuse Kookt is de kok deze avond.

Zaterdag 7 september om 18.00 uur

Boerin Martine is de gastvrouw en kok Marjan Allewelt van Amuse Kookt is de kok deze avond.